1. Vyplnění žádosti o půjčku Proces získání online půjčky začíná vyplněním online formuláře na našem webu. Tento formulář je navržen tak, aby byl co nejjednodušší a přehledný. V první části formuláře uvedete základní osobní údaje, jako je vaše jméno, adresa a kontakt. Následuje část, kde uvedete informace o vašem příjmu, což nám pomůže zjistit vaši schopnost splácet půjčku. Nakonec zadáte požadovanou výši půjčky a preferovanou dobu splatnosti.

Vyplnění tohoto formuláře vám zabere jen pár minut, a pokud máte po ruce všechny potřebné údaje, celý proces je velmi rychlý. Výhodou online půjček je, že nemusíte chodit do banky nebo na pobočku – všechno vyřídíte pohodlně z domova.

  1. Schválení žádosti Po odeslání formuláře začíná proces schvalování žádosti. V této fázi se žádost posoudí na základě vámi uvedených údajů. Schvalování probíhá rychle, často během několika minut, což je jedna z velkých výhod online půjček. Přestože se jedná o online proces, je důležité zmínit, že i zde je nutné prověřit žadatele v registru dlužníků, jak to vyžaduje zákon.

Pokud jsou všechny podmínky splněny, vaše žádost bude schválena. O výsledku schválení vás budeme informovat e-mailem nebo SMS zprávou. V případě potřeby můžeme požádat o dodatečné dokumenty k doložení příjmu, ale většinou tento krok není nutný.

  1. Vyplacení peněz Po schválení žádosti následuje vyplacení peněz. Peníze jsou vyplaceny na bankovní účet, který jste uvedli ve formuláři. Tento převod může proběhnout velmi rychle – v některých případech během několika minut, ale může trvat i několik hodin, v závislosti na vaší bance.

Pokud potřebujete peníze ihned, doporučujeme využít možnost okamžitého převodu, pokud je k dispozici. Tím zajistíte, že peníze budete mít na účtu co nejdříve.